Bellatrix Beauty Salon Ljepote Sarajevo

Ova web stranica je napravljena za vas i vaše beauty potrebe. Na našoj web stranici moći ćete pogledati katalog i cjenovnik naših usluga, proizvode koje koristimo i mnogo više! Web stranica je kreirana tako da možete jednostavno pronaći informacije, rezervisati termin a uskoro ćete moći pronaći i savjete o ljepoti i najnovije trendove! Željeli smo da ova web stranica bude odraz naše profesionalnosti i modernih usluga!

Da biste rezervisali vaš termin tretmana potrebno je da kliknete na opciju “kontakt” kada odaberete željeni tretman, unesete potrebne informacije i neko iz našeg tima će Vas kontaktirati da potvrdi naružbu. Kroz web stranicu vas prati dugme za kontakt na kojem sa lakoćom možete da nas nazovete ili pošaljete sms te da nam se javite na Viber ili Whatsapp!

Na sekciji novosti moći ćete da pronađete vesti iz našeg salona, nove proizvode i aktuelna dešavanja. Ukoliko imate pitanja možete nam se javiti na kontakt formi! Uvijek nam se možete javiti ukoliko trebate informacije o nama ili našim uslugama i dobiti besplatne konsultacije.

 

Bellatrix Beauty 
Salon Ljepote 🌟

La Benevolencija 14
71000 Sarajevo📍

FacebookInstagramYouTube

www.bellatrixbeauty.com 🌐
+387 62 269 181 📞
+387 62 075 707 📞

Podijeli:

Nedavne objave:

Javite nam se