AKCIJA Hemijski Piling 35KM – Jessner peel, Salipeel i AHA peel

AKCIJA 🤩 Hemijski piling 35KM 🔥
➖ Jessner peel ➖ Salipeel ➖ AHA peel ➖

 

Ne propustite nasu akcijsku ponudu koja traje do 21.02.2020. ili do rezervacije svih termina.  Hemijski piling je proces kojim se vrsta hemijskog rastvora stavlja na kožu čime je nadražuje kako bi odbacila mrtve ćelije iz kože.  Ovakva vrsta pilinga smanjuje bore, poboljšava izgled akni, smanjuje melasmu i čini kožu mekanom.💖

 

Jessner peel je vrsta pilinga koji je siguran i efektan način održavanja kože. Često je korišten u svrhu zatezanja kože, uklanjanja hiperpigmentacije i smanjivanju akni.

 

Salipeel 10% i 20%, namjenjen je za masnu kozu i posebno djeluje na akne. Salicilna kiselina rastvorljiva je u mastima i prodire u komedone, pore i smanjuje lucenje sebuma. Kontraindikacije: ne smiju ga raditi trudnice, dijabeticari i osobe alergicne na salicilnu kiselinu.

 

AHA peel ili spoj Alfa-hidroksi i Beta-hidroksi kiselina zajedno uspješno ljušte kožu za zdraviju i ujednačeniju kožu. One djeluju na površini ali i prodiru duboko u slojeve kože, tako čiste sve vrste masnoće u porama i popravljaju sjaj i teksturu kože.

 

Bellatrix Beauty ⭐
Salon Ljepote 🌟

La Benevolencija 14
71000 Sarajevo📍

www.bellatrixbeauty.com 🌐
+387 62 269 181 📞
+387 62 075 707 📞

 

AKCIJA 🖤 Hemijski piling 35KM 🔥
Rezervišite vaš termin na vrijeme! Broj termina je ograničen!

Podijeli:

Nedavne objave:

Javite nam se